Bioresonanssihuijaus jatkuu!

Bioresonanssi on täydellistä tieteen kaapuun puettua huijausta.

Olen kirjoittanut bioresonanssista aiemmin blogissani ja myös YLE:n Spotlight on uutisoinut tästä huijauksesta. Myös MOT teki Vastalääkkeen opiskelijoiden kanssa tästä huijauksesta ohjelman.

Ohessa tuore kirjoitukseni aiheesta Antidootti-sivustolla.

2 kommenttia artikkeliin ”Bioresonanssihuijaus jatkuu!

  1. Hei!

    En tiedä päivitätkö tuota yrityslistaa, mutta ninalaurell.fi kauppaa MSAS-analyysia. Sanaa ”bioresonanssi” ei sivustolla mainita, mutta sivusto täsmää kyllä täydellisesti kuvaamasi kaltaiseen touhuun.

    Tuntemani saattohoidossa oleva keuhkosyöpäpotilas (jolla etäpesäkkeitä aivoissa) sai kaikenlaisia tuloksia Nina Laurellilta, mm. löytyi ”loinen, joka on lähes kaikilla syöpäpotilailla”, mutta onni onnettomuudessa tosiaan, että kone oli poistanut sen saman tien! Ja päälle vielä kasa ”homeopaattisia lääkkeitä keuhkosyövän hoitoon” + kortisonin käytön lopetusehdotus. Mahtavaa, että tällaista pyyteetöntä hoitamista vielä näkee, lääketiede kun on pelkkää bisnestä ja ihmisten rahastamista (saman potilaan näkökanta)…

    Kiitos näistä kirjoituksistasi ja siitä, että pidät lippua korkealla. Pahaa tekee, kun kuvatun kaltaiset puoskarit saavat vapaana mellastaa.

    terveisin Annukka Kulju proviisori Pirkkala

    Tykkää

Jätä kommentti