Antti Heikkilän kirjan kritiikistä seurasi parjausta ja salaliittoväitteitä

Antti Heikkilä ei vastaa asiatasolla uuden kirjansa saamaan kritiikkiin, vaan parjaa ja valehtelee kriitikoista ja esittää perättömiä salaliittoteorioita.

 

http://hyvinvointi.ts.fi/terveys-tiede/antti-heikkilan-kirjan-kritiikista-seurasi-parjausta-ja-salaliittovaitteita/

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Antti Heikkilän kirjan kritiikistä seurasi parjausta ja salaliittoväitteitä

  1. ”Salaliittoteoriaksi” on väitetty mm. sokeriteollisuuden maksamista tutkijat hiljaiseksi ja vääristelemään totuutta sokerin vaikutusta sydänkohtauksiin ja kolesteroli arvoihin. Kyseisestä aiheesta löytyy aineistoa oikeudenkäynneistä sekä mm. viimeisessä 2/ 2019 Tiede-lehdessä on aiheesta artikkeli. Tämä ei yllätä millään tasolla, sillä tupakkateollisuus vaiensi tupakan vaarallisuudesta kertovan tutkijan hyvin ja millä seurauksilla! Mielestäni tieteen tarkoitus on palvella ihmistä ja siksi tulisi olla avoin uusille tutkimuksille vain sillä tavoin voi tiede kehittyä, kun ei jarrutella vanhojen teorioiden varjolla. Kaikki tutkimukset ovat periaatteessa hypoteeseja, eikä absoluuttista faktaa. Haluaisin kuulla mielipiteenne asiasta.

    Tykkää

    • Tutkimukset eivät ole hypoteeseja vaan nimenomaan hypoteesien testaamista tutkimuksen avulla. Tätä tutkimusmassa kasvaessaan lähenee koko ajan sitä ns. totuutta. Salaliittoväitteet ovat pääasiassa vain mielikuvituksen tulosta. Toki niitä on oikeastikin ollut, mikä tietenkin lisää vettä myllyyn.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s