Tavoitteena lääkkeetön elämä

Antti Heikkilän uusi kirja ja narratiivi tarjoaa patenttiratkaisun kaikkiin mahdollisiin sairauksiin. Valitettavasti narratiivin keskeiset perusteet ovat virheellisiä. Osa jopa vaarallisia.

http://hyvinvointi.ts.fi/terveys-tiede/tavoitteena-laakkeeton-elama/

4 kommenttia artikkeliin ”Tavoitteena lääkkeetön elämä

 1. Miksi yksi lääkäri on näin pelottava,että tarvii kirjarovio sytyttää. Kai Ihmisillä on oikeus tehdä omalla elämällään mitä haluavat? Vai elämmekö kenties holhousyhteiskunnassa? Vai haavailevatko jotkut semmoisesta?

  Tykkää

 2. Millä tavalla se häiritsee sinun elämää jos joku haluaa elää lääkkeetöntä elämää? Onko lääkkeet ainut keino hoitaa sairauksia?

  Tykkää

  • Suosittelen lukemaan kirjoitukseni ennen kritisointia. Nimenomaan viestin on juuri korostaa ennaltaehkäisyä ja myös terveellistä ruokavaliota. Yhdessäkään kirjoituksessani en ole suositellut mitään lääkkeitä. Jos lukisit kirjoiotukseni, huomaisit, että kritisoin perättömiä terveysväitteitä. Vaikka ne olisi naamioitu ”lääkkettömän elämän tavoitteeseen”. Jos tarkoitat lääkkettömällä elämällä Heikkilän kirjan kritiikkiä, olisi jo pitänyt olla selvää, että kritiikki ei kohdistu lääkkeettömään elämään vaan Heikkilän virheellisiin terveysväitteisiin.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s