Blogikommenttien katekismus

Blogikommentit ovat usien hyviä. Toisinaan vähemmän hyviä.

Tässä kirjoituksessa on esitetty 25 epäloogista kriittistä kommenttia omaan blogiini ja niiden selitykset.

Ilmoita lisää, jos tulee mieleen.

http://hyvinvointi.ts.fi/terveys-tiede/blogikommenttien-katekismus/

5 kommenttia artikkeliin ”Blogikommenttien katekismus

 1. Terve! Törmäsin sinusta kertovaan lehtiartikkeliin tänään 4.1. ja oliin suuresti yllättynyt ja, -iloinen!
  VIHDOINKIN kirjoitetaan ihan kansantajuisesti ja kaikkien luettavaksi ja nähtäville jotain sellaista, jota pitäii opettaa KAIKKIALLA maassamme. Olemmehan merkittävä maatalousmaa ja ruoan tuottaja, mutta mutta….kaikki tämä on suurelta osin PILATTU! Vielä H:ssä asuessani ajoin usein töihin aamusella maitotilan kautta ja ostin joko 5l. tai 2x5l. raakaa maitoa suoraan tankista jähdytettynä, Mansikit jonottivat vielä lypsyrobotille ja katselivat minua lasin takaa…..Nyt on luennassa minulla Fredrik Coltingin kirjanen Vallankumouksellinen maito. No, sen sisältämät tiedot olen osittain tiedostanut jo aiemmin, mutta onhan se mukavaa lukea uudelleenkin jonkun toisenkin kirjoittamina, Mutta, toivon, että mielipiteesi aavat positiivista vastakaikua nyt ja tulevaisuudessa, saisit edes jotkut ”hereille”! Vielä on pöydälläni yksi kirja, joka herätti Ruotsissa valtavaa huomiota, meillä ei niinkään: Mats-Eric Nilsson Aitoa ruokaa. (ei tee tuon jälkeeen kovastikkaan mieli asioida ”ruokakaupoissa”. hyviä jatkoja! t. Juha Suominen, Porin Reposaari

  (YouTube Juha Suominen)

  Tykkää

 2. Moikka!
  Luin haastattelusi hesarista ja mun on pakko tulla ilmiantamaan sulle sellainen ryhmä kun freetoxaajat. Lueskelin siellä
  Huvikseni juttuja, mutta mulle tuli tosi paha olo niistä. Se on 30000 ihmisen hihhulilahko jossa uskotaan hopeaveteen ja luontaistuotteisiin.
  Siellä tarvittaisiin oikeasti hyvää ja asiantuntevaa ihmistä jakamaan Tutkittua tietoa.

  Tykkää

  • Hei, kiitos kommentista. Olen tästä tietoinen mutta sieltä saa heti bannit, kun kysyy tai esittää jotain asiallista. Suljettuun sivustoon ei ole juuri vaikutusmahdollisuuksia ulkopuolelta. Minua ei ole sinne hyväksytty.

   Tykkää

 3. Hei! Juhani, teet hienoa, rohkeaa ja arvokasta työtä. Yritän itse pinnistellä parin hieman samanlaisen projektin parissa. Toinen on metsätiedon käytäntöön vienti os. http://www.metsalehti.fi keskustelupalstalla ja toinen on blogini os. metsanomistaja.blogspot.fi. Tärkein missioni on yrittää vähentää puutiaisvälitteisiä tauteja sekä tutkimuksen että tiedon jalkauttamisen kautta, ks. blogimerkintä 26.3.2017: Tiekartta puutiaistautien ekologiseen torjuntaan.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s