FitLine = FitLin€

Ensiksi väitetään, että normaali ravintomme on puutteellista eikä anna meille riittävästi ravinteita. Sen jälkeen medikalisoidaan ihmisten hyvin tavalliset tuntemukset kuten väsymys ja stressi. Ratkaisuksi niihin tarjotaan taikavaikutteisia ylihintaisia lisäravinteita.

http://hyvinvointi.ts.fi/terveys-tiede/fitline/

Advertisement

4 kommenttia artikkeliin ”FitLine = FitLin€

  1. SUL ja Fitline teki yhteistyö sopimuksen, hienoa että urheilijat saavat parhaat mahdollisen tuotteet huippulle.

    Tykkää

  2. Todellinen ongelma, epäkohta mittakaavaltaan ehdottoman suuri on yhteiskunnassamme se, miten lääkärit saadaan kouluttautumaan, saadaan järjestettyä koulutus siten, että he aidosti kykenisivät auttamaan, parantamaan varsinkin kategoriassa ”9/10 teoll mais merkittävimm. kuolem joht. sair. liittyy suor tai välill elämäntapoihin” olevia ihmisiä, Niin, että lääkäreiden koulutus aidosti kykenisi vastaamaan käytännön vallitseviin todellisiin olosuhteisiin, tarpeeseen! Tässä varsinainen epäkohta kautta toki kaikkien teoll. länsimaitten, ei vain Suomen. Tämä on mittaluokaltaan VALTAISA ONGELMA, EPÄKOHTA, VINOUTUMA nyk sair.hoit.järjestelmässä, jossa painopiste tulisi muuttaa sairauksilta ENNALTAEHKÄISEVÄKSI: TERVEYDENHOITOLAITOKSEKSI esim. Suomesta aloittaen. USA:ssa ollaan sentään myönnetty, että jokainen sijoitettu dollari heidän vast. sair.hoit.syst., tuottaa vain tappiota. Itse tulkitsen niin, että se tuottaa enemmän sairautta kuin terveyttä suht.ottaen. Tämä tarkoittaisi sitä, että systeemin tulisi tuottaa enemmän suht.ott. täysterveitä yksilöitä, jotta siitä saisi tuottavan, Karkeasti ottaen systeemin läpikäyneen tulisi kyetä antamaan paremman panoksen yhteisunnalle myös taloudell. mielessä. Toki oikein sairaassa kunnossa oleva ihminen, joka ei kykene ainakaan hetkessä muuttamaan tapojaan voi ainoa mahdollisuus olla siinä tilanteessä lääkitys tai välttämätön leikkaus. Silti kaikenlaisesta lääkityksestä tulisi pyrkiä pääsemään eroon – ei toki pakolla, eikä selvissä tapauksissa luonnollisesti, joissa ihmisen henkiset ja fyysiset resurssit yksinkertaisesti eivät riitä – ja tähdätä lääkkeettömään terveyden ylläpitoon, aina kun se vain on mahdollista. Tässä hyvin karkeasti ottaen ajatuksia tarpeellisista
    ja vaadittavista suurista suunnanmuutoksista ratkaista sair.hoit.järjestelmämme problematiikan ”pullonkaula”.

    Tykkää

    • Olen samaa mieltä, että terveydenhuollon painopiste tulisi saada enemmän ehkäisevään suuntaan. Samaa mieltä on myös lääkärit ja terveydenhuollon asiantuntijat. Kuitenkin tämä poliittinen päätös on ollut vaikea toteuttaa resurssipulassa. Kyllä lääkärit tiedostava ehkäisevän toiminnan merkityksen.

      Olen kyllä täysin eri mieltä siitä, että sairauksia ei pitäisi hoitaa kaikilla tehokkailla ja turvallisilla tavoilla, myös lääkkeillä. Pelkät elintavat eivät riitä.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s